Overname Kranenpoot Roermond

Overname Kranenpoot Roermond
01 jan 2016

Kranenpoot Roermond maakt deel uit van VAN RAAK GROEP

Per 1 januari 2016 heeft de VAN RAAK GROEP de activiteiten van Kranenpoot uit Roermond overgenomen. Kranenpoot heeft al decennia lang haar sporen verdiend als regionale staalgroothandel in Noord- en Midden-Limburg. De heren Cillekens hebben als oud-eigenaren de pensioengerechtigde leeftijd bereikt, maar zouden het liefst de continuïteit van hun bedrijf en de trouwe relaties gewaarborgd zien. In VAN RAAK STAAL zien zij een partij die hun business als regionaal en flexibel ontzorger begrijpt.

Continuïteit van handelsactiviteiten onder VAN RAAK STAAL

VAN RAAK STAAL gaat de handelsactiviteiten van Kranenpoot Staalhandel op eenzelfde wijze voortzetten, zoals zij gewend is te doen vanuit de andere vestigingen Tilburg, Oss, Duiven en Asten. Hiermee blijft Kranenpoot de vertrouwde naam in de regio. De verbeterde schaalgrootte en logistieke optimalisatie dienen de service aan relaties te verbeteren.

John Cuijpers vestigingsleider

John Cuijpers, die voor ons dan al enige tijd in Limburg actief is, bemant de vestiging in Roermond. Dit doet hij samen met de daar reeds vertrouwde gezichten Carmen Cillekens op kantoor, Ben Mulder in het magazijn en Jan Hendricks op de vrachtwagen.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.