Thuis genieten van stalen deuren!

Thuis genieten van stalen deuren!
22 feb 2021

Thuis genieten van stalen deuren!

Voorlopig mogen we nog niet volledig los buiten vanwege Covid-19. Gevolg is dat u en ik veel meer tijd dan voorheen doorbrengen in en om onze woonplek. En aangezien we ons geld even niet aan mooie vakanties – kunnen – uitgeven, investeren we nu vooral in onze woonruimte om het binnenshuis mooier te maken! Volop kansen dus voor de ondernemende meubelmakers en interieurprofessionals.

Strak, degelijk & tijdloos design met staalprofielen, zwart en champagnekleurig gecoat!

Ik hoor en zie veel interieurbouwers die met onze stalen ‘binnendeur’ profielen diverse huiskamers flink verfraaien. Het resultaat: strak, degelijk & tijdloos design. Zwart of champagnekleurig gecoat! Door de trend om meer staal in het interieur te gebruiken, hebben profielproducenten hun gamma recent dan ook enorm uitgebreid. Bekend zijn HOP profielen en RP profielen: een enorm gamma aan soorten en maten profielen voor deurstijlen, raamkozijnen en andere creatieve toepassingen.

Eigen signatuur met zelfgemaakte profielen

Ook creëren steeds meer interieurmakers hun eigen signatuur met zelfgemaakte profielen van kokers en hoeken. Zo krijgt een stalen deur aan beide zijden hetzelfde uiterlijk, een bijzonder effect geeft dit. Al deze profielen inclusief alle toebehoren (o.a. glaslatten en schroeven) leveren wij uit voorraad aan de professionele makers: zij zorgen ervoor dat veel mensen weer dagelijks genieten van hun interieur!

Ik word altijd weer blij als ik zie wat voor moois er van staal gemaakt wordt.

Hartelijke groet,

Rutger van Raak, eigenaar VAN RAAK GROEP

Benieuwd welke staalprofielen, rvs profielen, HOP en RP profielen wij allemaal voor meubelmakers hebben?

Wij luisteren naar uw wensen als ondernemer en sparren graag met u over de voordelen die wij elkaar te bieden hebben. Neem contact op met de vestiging in uw regio voor een persoonlijk advies:

VAN RAAK STAAL Tilburg T 013 – 46 56 910
VAN RAAK STAAL Oss T 0412 – 65 30 20
VAN RAAK STAAL Duiven T 088 – 50 09 100
VAN RAAK STAAL Roermond T 0475 – 32 46 43
JANSSEN STAAL Asten T 0493 – 69 82 90
VAN RAAK STAINLESS Wijchen T 024 – 20 01 960

 

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.