Van Raak Staal is ook:

Producten zelf afhalen

De afhaalbalie geeft u tijdwinst en gemak

Iedere werkdag voor u geopend tot 17.00 uur.

Afhaalpunt voor mijn bestellingen

Onderweg uw bestelling oppikken op het moment dat het u uitkomt. Uw materiaal ligt strak gebundeld en verpakt klaar om door u meegenomen te worden. Wij laden uw materiaal en binnen een paar minuten kunt u weer verder. Hierdoor zijn gemak en tijdswinst uw voordeel.

Pick up point op mijn tijdstip

Bij het plaatsen van uw order spreekt u af op welk tijdstip u uw bestelling komt ophalen. Met onze klaar-leg-service zorgen wij ervoor dat uw materiaal op het afgesproken moment klaar ligt. Goed verpakt en direct gereed-voor-vervoer. Even oppikken en snel weer verder.

Verkoopbalie direct bestellen en meenemen

U heeft direct materiaal nodig en wilt dit zelf ophalen. Geef vooraf door wat u nodig heeft aan onze Verkoopbalie per telefoon of e-mail. Wij verzamelen dan snel uw materiaal en maken het transportklaar, zodat u direct door kunt.

Ik bespaar een dag levertijd!

Later op de dag krijgt u een mooie spoedorder van één van uw goede relaties. Door direct gebruik te maken van onze afhaalbalie, bespaart u een dag levertijd en kunt u tijdig aan de klus voldoen. U geeft uw bestelling door en wij leggen uw materiaal klaar. U wordt direct snel en vakkundig geholpen.

7 Afhaalbalies, altijd in uw buurt!

Waar u ook bent in Zuid- en Oost Nederland, er is altijd een VAN RAAK STAAL-vestiging in uw buurt. Met 7 vestigingen verspreid over Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht, kunt u snel bij ons zijn. Geen tijd om naar ons te komen? Wij leveren én lossen uw materiaal snel op de plaats en tijd die u het beste uitkomt. Neem direct contact op met uw dichtstbijzijnde Afhaalbalie:

Tilburg

Oss

Duiven

Barneveld

Roermond

Asten

Wijchen (alleen RVS)

Klant aan het woord

Martin Gruijters, MTU Expert
over onze afhaalbalie:

'Wij maken bij MTU regelmatig gebruik van de afhaalbalie op locaties Oss en Tilburg. Hierdoor kunnen wij korte levertijden hanteren bij spoedopdrachten en mogelijke tekorten snel aanvullen. Deze manier van sporadisch inkopen van materialen, kunnen wij – buiten onze reguliere inkoop – niet wegdenken. Het is een aanvulling op onze bedrijfsvoering.'

Mijn voordelen

Mijn bestelling snel afhalen

Onderweg materiaal oppikken en binnen een paar minuten weer verder.

Adviezen bij de afhaalbalie

Deskundig en professioneel materiaaladvies voor iedere situatie.

Zelf de tijd bepalen

Materiaal ophalen wanneer het uitkomt.

Een kleine of grote order kan ik zo ophalen

Direct bestellen en meenemen bij de Verkoopbalie.

Mijn online bestelling haal ik snel op

Online bestellen en zelf materiaal ophalen.

Mijn materiaal wordt geladen

Strak gebundeld en verpakt voor transport.