“Afhaalbalie geeft mij een dag tijdwinst”

“Afhaalbalie geeft mij een dag tijdwinst”
02 mei 2023

Met spoed materiaal nodig, afhaalbalie biedt uitkomst

“Ik heb eigenlijk vandaag nog een koker 70 x 70 x 3, 2 klasse A buizen 42,4 en 8 strippen 60 x 8 nodig. Een goede klant belt me net met hoge nood, spoedopdracht hé. Kan ik die zo even ophalen?”. Deze situatie is vast herkenbaar voor u. “Ja, hoor geen probleem”, zegt Ingrid van VAN RAAK aan de andere kant van de lijn, “we leggen het materiaal voor je klaar, dan kun je het direct meenemen en weer door”. Onze klant haalt zijn materiaal op de terugweg op, hij was toch zoals vaak bezig met een klus in de regio. Door het materiaal vandaag al te hebben, kan hij zijn klant toch op tijd helpen en leveren. Onze afhaalbalie geeft u naast tijdwinst en gemak, dus ook tevreden klanten.

Afhaalpunt voor uw bestellingen

Onderweg uw bestelling oppikken op het moment dat het u uitkomt, dat geeft u flexibiliteit. Uw materiaal ligt strak gebundeld en verpakt klaar om door u meegenomen te worden. Wij laden uw materiaal en binnen een paar minuten kunt u weer verder. Hierdoor zijn gemak en tijdswinst uw voordeel.

Ik win een dag tijd door materiaal af te halen

 

Pick up point op uw tijdstip

U kunt onze afhaalbalies ook gebruiken als pick up point. Bij het plaatsen van uw order spreekt u af op welk tijdstip u uw bestelling komt ophalen. Met onze klaar-leg-service zorgen wij ervoor dat uw materiaal op het afgesproken moment klaar ligt. Goed verpakt en direct gereed-voor-vervoer. Even oppikken en snel weer verder.

7 Afhaalbalies, altijd in uw buurt!

Waar u ook bent in Zuid-, Oost- en Midden-Nederland, er is altijd een VAN RAAK vestiging in uw buurt. Met 7 vestigingen verspreid over Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Utrecht, kunt u snel bij ons zijn. Dagelijks geopend van 08.00 tot 17.00 uur. Geen tijd om naar ons te komen? Wij leveren én lossen uw materiaal snel op de plaats en tijd die u het beste uitkomt.

Neem direct contact op met uw dichtstbijzijnde afhaalbalie:

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.