Opening 7e vestiging in Barneveld

Opening 7e vestiging in Barneveld
05 jan 2023

Voldoen aan regionale klantbelofte door uitbreiding met een extra locatie

Om de groei van VAN RAAK STAAL in goede banen te leiden, hebben wij vanaf februari 2023 een nieuwe, 7e vestiging geopend in Barneveld. Een welkome uitbreiding binnen de VAN RAAK GROEP. Hiermee kan nu ook Midden-Nederland goed bediend kan worden.

Groeien door klein en persoonlijk benaderbaar te blijven

“Wij willen groeien door bovenal klein en persoonlijk benaderbaar voor klanten te blijven”, aldus Martin Suijker, algemeen directeur. “Onze vestiging in Duiven is enorm gegroeid, vooral in het midden van het land. Om te kunnen blijven groeien als bedrijf en tegelijk trouw te blijven aan onze filosofie voelden we sterk de noodzaak om ons in Barneveld te vestigen.”
Jan Willem Brouwer, vestigingsmanager van Duiven en initiator van de nieuwe vestiging, beaamt dit volledig. Hij vult aan: “Vanuit Barneveld kunnen we de huidige klanten in de regio Midden-Nederland veel beter bedienen. We kunnen nu weer groeien bij bestaande en ook nieuwe relaties. Doordat we een hele brede voorraad in staal, rvs en aluminium neerleggen, beschikt onze klanten snel over hun materiaal. Hierdoor krijgt onze vestiging in Duiven meer ruimte om oostwaarts nieuwe relaties te bedienen.”

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.