Vacature Logistiek Medewerker Wijchen – ingevuld

Vacature Logistiek Medewerker Wijchen – ingevuld
24 nov 2022

Ben jij dé enthousiaste Logistiek Medewerker die ons logistieke team in Wijchen komt versterken?

VAN RAAK GROEP is met inmiddels 7 vestigingen dé regionale groothandel voor staal, roestvast staal (RVS) en aluminium. VAN RAAK is dé partner voor bedrijven om het juiste assortiment op voorraad te houden en om standaard lengtes te transporteren en te leveren. Vanuit vestigingen in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond, Wijchen en Barneveld leveren we een breed assortiment uit voorraad, op maat, bliksemsnel en met vrachtauto’s die voorzien zijn van een kraan. Natuurlijk kunnen onze klanten ook afhalen bij onze magazijnen. Kortom, wij zijn een dynamische, sterk groeiende en klantgerichte organisatie. Met een goed en betrokken team staan we dicht bij onze klanten waar we meer voor doen dan andere leveranciers!

Ben jij een enthousiaste aanpakker die graag samenwerkt in een jonge, uitdagende omgeving dan heeft VAN RAAK STAINLESS BV een mooie job met toekomstperspectief voor jou:

 

 Logistiek Medewerker 

Hoe ziet de dag van een  Logistiek Medewerker er uit?

Als Logistiek Medewerker heb je een vaste standplaats in Wijchen. Je bent actief in een hechte club met veel collegialiteit en aandacht voor elkaar. Je wordt stap voor stap meegenomen in de processen om uiteindelijk uit te groeien tot een volwaardig logistiek medewerker. Samen met je collega’s maak je de pickorders compleet en help je bij het lossen van materialen van onze leveranciers. Je werkt met de bovenloopkraan in onze magazijnhal. Je houdt van structuur en orde, zodat het magazijn strak en opgeruimd blijft. Jij bent er samen met jouw team verantwoordelijk voor dat alle orders op tijd en correct klaar zijn, zodat onze klanten iedere dag op tijd hun materiaal kunnen ontvangen middels ons eigen transport. Hierdoor zorg je er voor dat onze klanten succesvol door kunnen werken.

Wat bieden wij?

  • Een uitdagende en afwisselende baan binnen een enthousiast team
  • Een organisatie met ruimte voor eigen ideeën en waar je bijdrage op prijs gesteld wordt
  • Een leuke, informele werkomgeving waarin samenwerking, plezier en resultaat centraal staan
  • Een passend salaris

Wat verwachten wij?

  • Je bent een doener, die graag met zijn handen werkt
  • Je hebt een klantgerichte instelling en geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent enthousiast, flexibel en een echte teamspeler
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Wijchen

Wil je nog meer weten en of wil je direct solliciteren?

Neem telefonisch contact op met Puck Hoendervangers op 06 – 13 42 11 41 of stuur je sollicitatie met motivatie en CV aan Puck Hoendervangers, HR Adviseur: hr@vanraakstaal.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.