Vacature Accountmanager Verkoop Duiven

Vacature Accountmanager Verkoop Duiven
04 feb 2019

Ben jij een ambitieuze commerciële professional die bestaande relaties uitbouwt en nieuwe klanten bindt? Dan heeft VAN RAAK STAAL de baan voor jou!

Vanwege onze sterke groei zijn wij per direct voor onze vestiging in Duiven op zoek naar een fulltime:

Accountmanager Verkoop Duiven

 

De functie

Jij bent hét aanspreekpunt voor onze klanten! Samen met je collega’s van verkoop, magazijn, logistiek en inkoop draag je zorg voor een goede afwikkeling van offerteaanvragen, orders en technische vragen. Je pro-actieve klantgerichte benadering draagt hier aan bij. Je bent na een gedegen inwerkperiode in staat om je werk zelfstandig uit te voeren. Je werkzaamheden zullen in het begin op kantoor zijn, met daarna de doorgroeimogelijkheid om onze klanten ook te bezoeken. Dit zal zijn voor de provincies Utrecht en een deel van Gelderland.

 

Jouw profiel

Je bent een gedreven persoon (M/V). Je hebt minimaal een MBO+/HBO werk- en denk niveau en bent bereid je te ontwikkelen in een commercieel en technische omgeving. Wij verwachten dat je accuraat en doortastend bent en dat je goed in een team kunt werken. Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling. Het werken met Word en Excel alsmede een goede beheersing van de Nederlandse taal vormen voor jou geen probleem.

 

Wij bieden

Een uitdagende baan van 40 uur in een enthousiast team. Er zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling. Het salaris zal op basis van kennis en ervaring worden vastgesteld.

Heb je vragen en/of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jan Willem Brouwer T 06 2290 7732.

 

Je reactie

Je kunt je sollicitatie met cv binnen 14 dagen per e-mail richten aan Jan Willem Brouwer: jwbrouwer@vanraakstaal.nl. Eventuele schriftelijke sollicitaties kun je richten aan: VAN RAAK STAAL Duiven B.V., t.a.v. Jan Willem Brouwer, Segment 16-18, 6921 RH Duiven.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

VAN RAAK STAAL Duiven is een regionale groothandel in staal en RVS. Met een enthousiast succesvol klein team zijn we actief in de regio Midden- en Oost-Nederland. We zijn onderdeel van de VAN RAAK GROEP, die bestaat uit 5 groothandelsbedrijven in staal en non-ferro materialen. Dagelijks bezorgen en lossen wij met eigen transport bestellingen bij onze klanten. Bij spoed binnen één uur met onze StaalExpress. Onze klanten kunnen hun materiaal ook zelf afhalen in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond en Asten. Kortom, wij zijn een dynamische, sterk groeiende en klantgerichte organisatie.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.