Tilburgse Kermismiddag voor gehandicapten via Joost de Vet

Tilburgse Kermismiddag voor gehandicapten via Joost de Vet
09 aug 2022

Werkgroep Recreatie Gehandicapten Gewest Tilburg bezorgt gehandicapten onvergetelijk kermisuitje

Sinds een paar jaar is Joost de Vet, onze KAM Coördinator en OR Voorzitter, actief binnen de Stichting Werkgroep Recreatie Gehandicapten Gewest Tilburg. Deze club verzorgt jaarlijks een middag op de Tilburgse kermis voor mensen met een beperking. In 2022 voor de 50e keer! Deelnemers uit de doelgroep kunnen dan gratis gebruik maken van verschillende attracties. De vorige editie in 2019 heeft bijna 1.400 mensen een prachtige kermismiddag gegeven. Hierna kwam corona en is deze middag de laatste 2 jaar helaas niet gehouden.

Acuut een nieuw aanmeldsysteem nodig

De Stichting WRGGT draait geheel op vrijwilligers en heeft een klein budget. Inmiddels was het aanmeldsysteem verouderd geraakt – mede door de coronapauze – en was er dringend behoefte aan een nieuw aanmeldsysteem. De deelnemers aan deze middag dienen zich namelijk digitaal aan te – laten – melden, waarna zij ook later weer digitaal een bevestigingsmail krijgen. Het met spoed aanschaffen van een nieuw programma zorgde voor een extra, onvoorziene kostenpost van € 500. Met de cheque van het Raak Elkaar Fonds is het nieuwe aanmeldsysteem aangeschaft. Zo kunnen de komende jaren weer veel gehandicapte medemensen genieten van een onvergetelijke dag.

Ook sponsor worden?

Dat kan en mag natuurlijk altijd! Elke gesponsorde euro voor Stichting WRGGT komt direct ten goede aan. Neem contact op met de stichting. Alvast dank!

Met dank aan Fotostudio Ton van Rooij voor de mooie beelden van de kermismiddag.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.