Samenwerking met GreenRoutes, minder CO2-uitstoot

Samenwerking met GreenRoutes, minder CO2-uitstoot
16 feb 2023

Minder kilometers en minder brandstof is minder CO2-uitstoot!

Sinds kort maken wij gebruik van GreenRoutes, een slimme tool om de dagelijkse routes naar klanten te optimaliseren. Onze Logistiek Manager, Bas de Kort ziet meerdere voordelen: “Hierdoor kunnen we met zo min mogelijk kilometers onze klanten beleveren met onze vrachtwagen en Staalexpressen. Minder kilometers betekent dus minder CO2-uitstoot en ook minder brandstofkosten. Het mes snijdt dus aan 2 kanten, waarmee we weer een stukje bijdragen aan een beter milieu.”

Klanten dagelijks efficiënt én duurzaam voorzien in hun materiaalbehoefte

Coen Douma, oprichter van GreenRoutes, licht deze case toe vanuit zijn perspectief: “Als regionale groothandel in staal, RVS en aluminium rijdt VAN RAAK STAAL elke dag met eigen vrachtwagens en snelle, flexibele aanhangwagencombinaties naar klanten. Met inmiddels 7 vestigingen in Zuid, Oost en Midden-Nederland iedere dag opnieuw een logistieke uitdaging. Via een automatische koppeling met het ERP-systeem Easy2Trade van INAD, zijn de planners van VAN RAAK STAAL nu in staat om snel optimale routes te generen voor alle afleveradressen. Uiteindelijk gaat het erom dat de klanten van VAN RAAK STAAL dagelijks efficiënt én duurzaam in hun materiaalbehoefte worden voorzien.”

Minder kilometers, minder brandstof, dus minder CO2-uitstoot. Zo werken wij samen met partners als GreenRoutes aan een stap vooruit met verduurzamen. Wij zijn óók uw regionale partner die duurzame stappen zet in de bezorging van uw staal, RVS en aluminium!

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.