Welkom in Barneveld, onze zevende vestiging

Welkom in Barneveld, onze zevende vestiging
02 feb 2023

Groeien door klein en persoonlijk te blijven!

Vanaf begin februari heeft de VAN RAAK GROEP een nieuwe VAN RAAK STAAL vestiging geopend in Barneveld. Afgelopen maanden heeft het kersverse Barneveldse team de schouders eronder gezet om de voorraden op niveau te brengen en nadert de voltooiing van de nieuwe vestiging.

Voorraadmagazijn staal, rvs en aluminium voor regio Barneveld

Stalen buizen, kokers, staf en plaat in diverse soorten en kwaliteiten zijn direct beschikbaar. Tevens heeft de nieuwe vestiging goede mogelijkheden voor roestvast staal en aluminium. Woudenberger, Niels Hardeman is met het lokale team er helemaal klaar voor om u van dienst te zijn.

Voldoen aan regionale klantbelofte door uitbreiding met een extra locatie

“Wij willen groeien door bovenal klein en persoonlijk benaderbaar voor klanten te blijven”, aldus Martin Suijker, algemeen directeur. “Onze vestiging in Duiven is enorm gegroeid, vooral in het midden van het land. Om te kunnen blijven groeien als bedrijf en tegelijk trouw te blijven aan onze filosofie voelden we sterk de noodzaak om ons in Barneveld te vestigen.”
Jan Willem Brouwer, vestigingsmanager van Duiven en initiator van de nieuwe vestiging, vult aan: “Vanuit Barneveld kunnen we de huidige klanten in de regio midden Nederland veel beter bedienen en kunnen we groeien bij bestaande en ook nieuwe relaties doordat we een hele brede voorraad in staal, rvs en aluminium neerleggen die daardoor snel beschikbaar is. Hierdoor krijgt onze vestiging in Duiven meer ruimte om oostwaarts nieuwe relaties te bedienen.”

Snel en betrouwbaar

Ook wordt er geïnvesteerd in hoogwaardige voorraad om klanten snel een hoge diversiteit in al dan niet kleine hoeveelheden te leveren. De klanten hebben hierbij steeds de keuze om hun materiaal te laten bezorgen – zelfs zeer snel met de Staalexpress – of zelf op te halen in Barneveld. Voor specifieke items wordt een vlotte levering gegarandeerd via het Europese leveranciersnetwerk van de VAN RAAK GROEP.

Wij zijn nu óók in de regio Barneveld uw professionele partner voor staal, RVS en aluminium!

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.