Nieuwe bekers voor Scoutinggroep De Zwervers via Jan Willem Brouwer

Nieuwe bekers voor Scoutinggroep De Zwervers via Jan Willem Brouwer
03 jul 2023

Scoutinggroep De Zwervers viert 85-jarig bestaan met groepskamp

Onze collega Jan Willem Brouwer – Vestigingsmanager van onze vestigingen in Duiven en Barneveld – is actief betrokken bij Scoutinggroep De Zwervers. Hij steunt de vereniging al jaren met raad en daad in diverse rollen. Ter ere van haar 85-jarig bestaan organiseert de groep een mooi groepskamp. In totaal zorgen 50 ondersteunende mensen – vrijwilligers – dat de ruim 200 jeugdleden een fantastisch weekend beleven. Om het feest en de uitrusting compleet te maken, hoorde Jan Willem over de wens voor nieuwe, stevige drinkbekers. Via een bijdrage van het Raak Elkaar Fonds hebben De Zwervers mooie mokken kunnen aanschaffen, uiteraard voorzien van het eigen Zwervers-logo!

Elke zaterdag leuke en spannende activiteiten ondernemen

Elke zaterdag verzamelen de jeugdleden van De Zwervers zich op het Zwervershonk aan de Zandheuvelweg in Veenendaal. Momenteel telt de groep ongeveer 200 jeugdleden, verdeeld over 10 speltakken. Elke speltak heeft een eigen lokaal op het Zwervershonk, 3 tot 6 vrijwilligers begeleiden een speltak. Wekelijks organiseert ieder team leuke en uitdagende activiteiten. Naast de wekelijkse bijeenkomsten houden de speltakken 1 of 2 keer per jaar een weekendkamp op het Zwervershonk. Het scoutingseizoen wordt afgesloten met een zomerkamp in de eerste week van de zomervakantie. Enthousiaste vrijwilligers organiseren en begeleiden deze activiteiten.

Op de foto staan v.l.n.r. Jan Willem Brouwer, een jonge Zwerver, bestuurslid Hans ten Kate van Scoutingroep De Zwervers, een hele jonge Zwerver en Rutger van Raak namens de Van Raak Groep. De foto is genomen door Tim Benders, enthousiast scoutinglid.

U ziet, Van Raak Staal is ook in uw regio een maatschappelijk betrokken partner.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.