Alpe d’HuZes via Arent van de Sande

Alpe d’HuZes via Arent van de Sande
02 jun 2022

Opgeven is géén optie

Kiki en Meng Ju, de dochters van onze trotse vestigingsmanager in Tilburg Arent van de Sande, hebben zich maanden voorbereid op het beklimmen van de Alpe d’Huez. Zij hebben dit gedaan om letterlijk een topprestatie neer te zetten tijdens het jaarlijkse Alpe d’HuZes evenement. Op donderdag 2 juni 2022 was het zover: beide jonge dames hebben de ‘Nederlandse Alp’ maar liefst 2x te voet beklommen! Samen met zo’n 5.000 fietsers, hardlopers en wandelaars bestijgen zij de berg onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Via het RAAK Elkaar Fonds hebben wij een donatie van € 500 gedaan aan Kiki en Meng Ju voor hun hartverwarmende prestatie.

Ook doneren?

Dat kan en mag natuurlijk altijd! Elke gedoneerde euro aan het Alpe d’HuZes/KWF-fonds komt direct en voor 100% ten goede aan kankeronderzoek. Doneren kan via de persoonlijke pagina’s van Kiki en Meng Ju. Alvast dank!

A life changing experience: over Alpe d’Huzes

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement. Hierbij wordt zoveel mogelijk geld ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez. Dit onder het motto ‘opgeven is geen optie’. Meer info check www.alpedhuzes.nl.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.