Even voorstellen: uw vernieuwde binnendienst team Tilburg!

Even voorstellen: uw vernieuwde binnendienst team Tilburg!
29 aug 2018

Vertrouwd én nieuw

Per medio augustus vormen Debbie van Os, Jurgen van der Elzen en Ingrid Stokman samen het vernieuwde binnendienst team Tilburg. Met ruim 40 jaar kennis en ervaring bieden zij u razendsnel toegang tot de breedste voorraad staal, RVS en aluminium in uw regio!

Even voorstellen

Ingrid is met 19 jaar ervaring op de binnendienst een vertrouwd gezicht voor vele relaties in heel Brabant. Debbie bedient reeds 20 jaar onze relaties in en rondom Tilburg; Jurgen maakt de stap van het magazijn naar de binnendienst en kent onze materialen als geen ander. U kunt hem kennen van de snelle leveringen via onze Staalexpress!

Zij nemen nu de plaats over van John Schapendonk, die elders een betrekking heeft gevonden, en van onze dierbare collega Hans Krist †, die ons afgelopen zomervakantie helaas ontvallen is. Samen met uw contactpersonen van onze buitendienst Hans Rebsch, Jo Dikmans en Erik Heirsch zullen zij er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen.

U kunt ons snel én direct bereiken!

Voor al uw vragen en projecten staan wij u graag persoonlijk te woord. Bel 013 – 46 56 910 of mail verkoop@vanraakstaal.nl en u krijgt snel antwoord! Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om zelf uw netto prijzen in te zien, op welk tijdstip van de week dan ook. Als u hier interesse in hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Mogen wij snel iets voor u betekenen?

Met hartelijke groet,

VAN RAAK STAAL Tilburg

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.