Vandaag stalen kokers geleverd, morgen aan tafel!

Vandaag stalen kokers geleverd, morgen aan tafel!
28 jan 2021

Vandaag mooie stalen kokers geleverd, morgen aan tafel!

“Hebben jullie 20 stalen kokers 100 x 100 x 2 en 80 x 80 x 2 mm voor mij?”, vraagt onze klant. “Jazeker, wanneer heb je ze nodig?”. “Nou morgen zou fijn zijn”. “Dat is prima, regelen wij voor je!”.

Deze klant maakt meer dan 40 verschillende stalen tafelpoten en combineert deze met massief houten bladen tot fraaie tafels. Van een kruisconstructie tot een strak onderstel. Blank, gecoat of een andere behandeling, de tafelpoten worden in vele uitvoeringen en variaties gemaakt. Voor exclusief design bestaat tevens de mogelijkheid voor maatwerk. Van staal worden de prachtigste dingen gemaakt. Hier zijn vakmensen aan het werk met passie voor uitstraling.

Welke trends en ontwikkelingen zijn er rondom stalen tafelpoten?

Succesvol ondernemen is goed inspelen op de – voortschrijdende – behoefte in de markt. Hoe ontwikkelen de stalen tafelpoten zich? Naar poten met grote vierkante kokers is nog altijd veel vraag. Wel is er een verschuiving merkbaar naar modellen met rechthoekige kokers, die over het algemeen een wat slankere uitstraling geven aan de tafel. En qua kleuren? “Zwart gecoat is tijdloos, ook blanke varianten komen nu op zodat je meer het echte staal ziet”.

Rutger van Raak: “Tijdwinst en gemak door dagelijkse leveringen in uw regio”

”Onze klanten, ook de meubelmakers en meubelontwerpers, vragen steeds meer om kleine, diverse leveringen. Orders die dagelijks geleverd kunnen worden. Zo blijft hun voorraad en overslag minimaal”, zegt Rutger van Raak, eigenaar van VAN RAAK GROEP. “Wij leveren niet alleen staal, rvs en aluminium, maar vooral ook tijdwinst en gemak. Korte persoonlijke lijnen met onze klanten zorgen ervoor dat we als leverancier snel kunnen reageren en flexibel zijn”.

Benieuwd hoe u ook tijdwinst bezoekt?

Wij luisteren naar uw wensen als ondernemer en sparren graag met u over de voordelen die wij elkaar te bieden hebben. Neem contact op met de vestiging in uw regio voor een persoonlijk advies:

VAN RAAK STAAL Tilburg T 013 – 46 56 910
VAN RAAK STAAL Oss T 0412 – 65 30 20
VAN RAAK STAAL Duiven T 088 – 50 09 100
VAN RAAK STAAL Roermond T 0475 – 32 46 43
JANSSEN STAAL Asten T 0493 – 69 82 90
VAN RAAK STAINLESS Wijchen T 024 – 20 01 960

 

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.