Uitdagende tijd biedt kansen!

Uitdagende tijd biedt kansen!
04 feb 2021

“Uitdagende tijd biedt kansen!”

Als eigenaar van VAN RAAK GROEP wordt me vaak gevraagd, wat ik verwacht van de prijsontwikkelingen. Ik baseer me hierbij o.a. op mondiale perspectieven, en stel me op de hoogte via relevante bronnen, zoals bijvoorbeeld Casper Burgering. De vooruitzichten zijn daarbij dat, in navolging van de sterk groeiende Chinese economie, ook de Europese en Amerikaanse markten aan gaan trekken. De vraag naar staal neemt wereldwijd toe, dat zorgt tijdelijk voor schaarste.

Krachtig herstel betekent hoge prijzen tot de zomer

Mij valt op dat de industrie zich krachtig herstelt, het vertrouwen groeit en zowel productieomvang, werkgelegenheid als inkoopactiviteiten toenemen. Dit betekent dat prijzen tot de zomer hoog blijven en beschikbaarheid een issue blijft. Cruciaal hierin is hoe de capaciteit van de mondiale staalproductie er dan voor staat.

Continuïteit leveringen naar klanten borgen

Dit alles biedt zeker kansen voor goede ondernemers, zeker nu een optimistische stemming over een naderend einde van de pandemie later dit jaar zorgt voor grotere orderportefeuilles. VAN RAAK GROEP heeft haar inkopen ingedekt om de continuïteit in de leveringen naar haar relaties te borgen. Zo ondersteunen we onze relaties om ook in deze uitdagende tijden succesvol te ondernemen.

Wilt u een persoonlijk advies? Neem contact op met de vestiging in uw regio.

Hartelijke groet,

Rutger van Raak, eigenaar VAN RAAK GROEP

VAN RAAK STAAL Tilburg T 013 – 46 56 910
VAN RAAK STAAL Oss T 0412 – 65 30 20
VAN RAAK STAAL Duiven T 088 – 50 09 100
VAN RAAK STAAL Roermond T 0475 – 32 46 43
JANSSEN STAAL Asten T 0493 – 69 82 90
VAN RAAK STAINLESS Wijchen T 024 – 20 01 960

 

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.