Heurkens & van Veluw

Heurkens & van Veluw
25 apr 2018

Heurkens & van Veluw levert maatwerk in plaat, buis en koker producten uit RVS, staal en aluminium. Met 120 mensen wil Heurkens & van Veluw dé specialist in toelevering zijn.

Toeleverancier voor kop-staart OEM’s

Steeds meer bedrijven met een eigen product (OEM) opereren als kop-staartbedrijven. Dit houdt in dat zij de verkoop, engineering, assemblage en het in bedrijf stellen zelf uitvoeren, maar de productie van onderdelen of casco’s en sub-assemblages bij derden laten uitvoeren. Heurkens & van Veluw speelt hierop in met een zeer hoge bezettingsgraad van de machines en kan hiermee uiterst efficiënt produceren.

 

Meer maatwerk betekent meer kleine, diverse bestellingen

De toenemende behoefte aan maatwerk is een ontwikkeling die Heurkens & van Veluw volledig onderschrijft. Dit resulteert in meer onregelmatigheid en diversiteit in inkooporders, ofwel meer kleine, dagelijkse leveringen. Snelheid en flexibiliteit is evident. Tommy Brekelmans, buislaser operator vertelt: ”Onze klanten zijn veeleisend en vragen steeds meer om maatwerk. Qua inkoop betekent dit voor mij meer kleine, diverse bestellingen die ik bijna dagelijks nodig heb. Een snelle en flexibele leverancier als VAN RAAK STAAL is hierbij essentieel”.

Het levert mij een hoop gemak en tijd op als mijn materiaal elke dag geleverd kan worden

 

Dagelijkse leveringen geven gemak en tijdwinst

Terwijl Tommy gewoon doorwerkt, lost de chauffeur van VAN RAAK STAAL het materiaal op de gewenste plaats met de loskraan. “Er zijn periodes dat ik dagelijks leveringen nodig heb. Het levert mij een hoop gemak en tijd op als mijn materiaal elke dag geleverd kan worden. Op deze manier houd ik onze materiaalvoorraad ook klein”.

 

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.