Stichting Veer(le)kracht via Rutger van Raak

Stichting Veer(le)kracht via Rutger van Raak
05 jul 2022

Stichting Veer(le)kracht voor zieke Veerle (12)

Zelf werd Rutger van Raak geconfronteerd met een meisje van 12 jaar oud, Veerle. Begin 2022 is bij Veerle een Diffuus Midlijn Glioom (DMG) vastgesteld. Dit betreft een agressieve en zeldzame vorm van hersenkanker, waarbij tot heden een zeer lage overlevingskans is. Energiek, positief en veerkrachtig als Veerle is, nam ze de handschoenen op en startte samen met haar familie en vrienden Stichting Veer(le)kracht. Hiermee wil zij geld inzamelen voor hoognodig en innovatief onderzoek naar DMGs bij kinderen in Nederland. Op deze manier komen er hopelijk betere kansen om te overleven.

Veel geld nodig om onderzoek van Amerika naar Europa te halen

Om een heel specifiek onderzoek van Amerika naar Europa te halen is veel geld nodig. Daarom is er een sporttoernooi georganiseerd, waaraan Rutger op 26 mei 2022 actief heeft deelgenomen. Fijn dat we Stichting Veer(le)kracht namens het RAAK Elkaar Fonds een cheque hebben kunnen overhandigen ter waarde van € 500.

Ook doneren?

Dat kan en mag natuurlijk altijd! Elke gedoneerde euro voor Stichting Veer(le)kracht is welkom en komt rechtstreeks ten goede aan specifiek kankeronderzoek. Doneren kan via deze pagina: veerlekracht.nl/doneer. Alvast dank!

Over Stichting Veer(le)kracht

Stichting Veer(le)kracht ondersteunt het Prinses Máxima Centrum door zich te (blijven) inzetten voor de financiering van de zo belangrijke (vervolg)onderzoeken naar de behandeling van kinderen met een DMG. Zo kan ook echt de wens van Veerle om ook andere kinderen met DMG in de toekomst te helpen in vervulling gaan. Wat zou het mooi zijn als mede door Veer(le)kracht in Nederland een oplossing/effectieve methode wordt gevonden om kinderen met een DMG te behandelen! Meer info check www.veerlekracht.nl.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.