Snuffelstage van Rosanne (14) en Pepijn (16)

Snuffelstage van Rosanne (14) en Pepijn (16)
28 feb 2023

De jeugd heeft de toekomst en zelf ben je nooit te oud om te leren

Bijzonder leuk én leerzaam was het dan ook om 2 tieners op snuffeldag mee te maken bij VAN RAAK STAAL. Zo hebben Rosanne (14), 3e jaar Havo, en Pepijn (16), 5e jaar Gymnasium, weer een stukje kunnen ontdekken welke beroepskant ze op willen én welke ook niet. Want reeds op de middelbare school dienen ze voor te sorteren op hun beroepsrichting. Door vooral te luisteren, goede vragen te stellen en mee te kijken met een aantal collega’s, hebben ze in korte tijd veel gezien en geleerd in de praktijk.

Kennis maken met afdelingen en processen

Want wat doet HR nu precies? Puck Hoendervangers-Backx en Lonneke Mutsaerts hebben verteld over personeelszaken. Waarom is Kwaliteit, Arbo en Milieu, kortweg KAM van belang? Dat heeft Joost de Vet duidelijk gemaakt. Kasper Schapendonk heeft uitgelegd wat Business Intelligence betekent en wat je hiermee kunt en Jean-Paul van de Wiel vertelde dat bij Marketing de wensen en behoeften van klanten altijd centraal staan in alles wat we doen. Een kijkje bij Logistiek in de vestiging Tilburg maakte het verhaal compleet.

Leerzaam, ook voor ons!

Dus wordt het iets creatiefs, iets met cijfers, veel met mensen omgaan, logistiek of wellicht online/digitaal? Rosanne heeft ervaren hoe het zou kunnen zijn om haar passie voor vloggen en schrijven te combineren met een toekomstige carrière in de marketingcommunicatie. Ze leerde niet alleen van ons, maar wij ook zeker van haar! Kijk maar eens naar de vlog die ze gemaakt heeft van haar meeloopdag bij VAN RAAK STAAL, wat een kanjer!

Ook een dagje meelopen?

Wil jij ook een snuffelstage bij ons doen en arbeidservarend leren? Je bent van harte welkom! Neem direct contact op met Lonneke Mutsaerts of Puck Hoendervangers-Backx, bel/app 06-13 42 11 41. Doen hé 🤜 🤛

Veel succes Rosanne en Pepijn met jullie keuze 😉👍

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.