Afhaalbalie voor spoedgevallen en tijdwinst

Afhaalbalie voor spoedgevallen en tijdwinst
14 apr 2021

Vandaag een uitdaging, vandaag een oplossing via de Afhaalbalie

Dreigt u vast te lopen vanwege te weinig materiaal? Komt het – onvoorzien – wel eens voor dat uw productie bijna stilvalt? Dan wilt u per direct een praktische oplossing, want bij spoed telt alleen vandaag en niet de volgende dag. Op élke vestiging hebben wij hierom een professionele afhaalbalie ingericht, waardoor u snel over uw staal, roestvast staal en aluminium materiaal beschikt. Rechtstreeks uit ons grote magazijn.

Bespaar u zelf 1 dag levertijd

Bent u of een collega toch al onderweg, dan bespaart u zichzelf 1 dag levertijd en dus tijdwinst door uw bestelling op te halen bij uw vestiging naar keuze. Net zo makkelijk als bij de pick-up points van Jumbo en AH. Bel of mail uw materiaalbehoefte door. Dan stemmen wij met u een afhaalmoment af wanneer het ú schikt. In de tussentijd leggen wij uw order klaar. Vervolgens komt u uw bestelling ophalen bij uw Afhaalbalie naar keuze. Bij aankomst laden wij uw materiaal zodat u snel weer verder kunt. Om zelf even op te laden, staat de koffie al voor u klaar in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond, Asten en Wijchen!

Hoe bespaart u nog meer levertijd?

Wij luisteren naar uw wensen als ondernemer en sparren graag met u over het verkorten van levertijd. Neem contact op met de vestiging in uw regio voor een persoonlijk advies. Wij horen u graag!

Hartelijke groet,

Rutger van Raak, eigenaar VAN RAAK GROEP

VAN RAAK STAAL Tilburg T 013 – 46 56 910
VAN RAAK STAAL Oss T 0412 – 65 30 20
VAN RAAK STAAL Duiven T 088 – 50 09 100
VAN RAAK STAAL Roermond T 0475 – 32 46 43
JANSSEN STAAL Asten T 0493 – 69 82 90
VAN RAAK STAINLESS Wijchen T 024 – 20 01 960

 

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.