Patrick Kunst nieuwe vestigingsmanager VAN RAAK STAAL Oss

Patrick Kunst nieuwe vestigingsmanager VAN RAAK STAAL Oss
09 sep 2016

Patrick Kunst per 1 september 2016 actief als vestigingsmanager Oss

Patrick Kunst (50) is per 1 september 2016  in dienst getreden als Vestigingsmanager van VAN RAAK STAAL Oss B.V. Samen met het vertrouwde team krijgt hij de opdracht om verdere groei van VAN RAAK STAAL in Noord-Oost Brabant te realiseren.

Tevens zal Patrick de directie van de VAN RAAK groep ondersteunen om haar  ambities en doelstellingen te verwezenlijken. Patrick is 17 jaar in dienst geweest van Staalmarkt Nederland BV, waarvan de laatste vier en half jaar als Algemeen Directeur.

Patrick verheugt zich op de nieuwe uitdaging bij VAN RAAK STAAL: “Het is een hecht familiebedrijf waar continuïteit gaat boven winstmaximalisatie. De kernwaarden die gelden bij VAN RAAK STAAL staan heel dicht bij mijn eigen persoonlijkheid. VAN RAAK gaat voor maximale klanttevredenheid in de regio. We zien dat de markt aan het veranderen is. Er wordt steeds meer snelheid en service verwacht. De staalbehoefte wordt steeds vaker besteld in dagelijkse, kleinere hoeveelheden. Hier kunnen wij met onze vijf vestigingen beter dan wie dan ook op in spelen”.

Henk van Grinsven (Algemeen Directeur) en Rutger van Raak (Commercieel Directeur) zijn verheugd met de komst van Patrick: “Wij vertrouwen er met hem en al onze medewerkers op, dat wij onze relaties in toenemende mate kunnen ontzorgen op het gebied van staal, rvs en aluminium”.

Contact opnemen met Patrick?

Bel Patrick T 06 – 16 39 33 64 en/of stuur een e-mail naar pkunst@vanraakstaal.nl.

 

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.