Opzij, maar zeker niet weg!

Opzij, maar zeker niet weg!
08 jan 2021

Opzij, maar zeker niet weg

Bij de VAN RAAK GROEP heeft per 1 januari 2021 een directiewisseling plaatsgevonden. Henk van Grinsven doet als Algemeen Directeur een stap opzij en Rutger van Raak als Commercieel Directeur. Zij maken plaats voor één Algemeen Directeur in de persoon van Martin Suijker. Beide heren blijven de 2 eigenaren van het bedrijf, dat inmiddels 6 vestigingen heeft.

U succesvol ondersteunen bij de groei van uw bedrijf

Daarnaast blijft Henk verbonden in de rol van toezichthouder en Rutger gaat voor de groep de strategische relaties beheren en uitbouwen. “Met onze bedrijven willen wij nieuwe impulsen geven om u succesvol te ondersteunen bij de groei van uw bedrijf”, aldus Henk en Rutger.

Over VAN RAAK GROEP

De VAN RAAK GROEP combineert inkoopkracht van inmiddels 6 vestigingen met de wil de leverancier te zijn die het dichtst bij haar klanten staat. VAN RAAK STAAL in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond en Asten (Richard Janssen Staal) zijn klantgerichte, voorraadhoudende groothandelaren in staal, rvs en aluminium. Vanaf januari 2020 is VAN RAAK STAINLESS in Wijchen actief als onze gespecialiseerde vestiging voor roestvast staal.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.