Ons partnership met MAN-dealer MANA kent veel overeenkomsten!

Ons partnership met MAN-dealer MANA kent veel overeenkomsten!
02 mei 2022

Jarenlange samenwerking en kenmerkende overeenkomsten

In een interview over het partnership met MAN-dealer MANA Bedrijfswagens vertelt Bas de Kort, Hoofd Logistiek bij VAN RAAK GROEP, over de reeds jarenlange samenwerking en kenmerkende overeenkomsten tussen beide ondernemingen.

Wat doet uw bedrijf en waar staat het voor?

“De VAN RAAK GROEP levert vanuit reeds 6 regionale groothandels staal, rvs en aluminium aan klanten in diverse branches. Janssen Staal Asten behoort vanaf 2012 tot onze groep. Voor onze relaties willen wij persoonlijk en dichtbij zijn, bieden we altijd een oplossing. Snel en betrouwbaar. Kortom een professionele partner én ondernemer voor ondernemers.”

Hoelang rijdt uw bedrijf al met MAN (vracht)wagens/bussen?

“Even denken, vanaf 1987, dus dat is al 35 jaar, een mooi jubileum!”

Waar worden de MAN’s voor ingezet?

“Voor de fijnmazige distributie rondom onze vestigingen. In feite rijden we iedere dag veel rondjes om de kerk. Heel lokaal dus en heel divers. We lossen het materiaal met eigen loskranen zowel op bedrijfsterreinen als bij echte vakmensen die achteraf of in een steeg hun werkplaats hebben. Onze wagens dienen dus wendbaar en sterk te zijn, ook op niet geëffende paden. Hier voelen MAN’s zich ook prima thuis, merken we.”

Waarom heeft u voor MAN gekozen? Welke specifieke redenen?

“MAN’s zijn robuust, degelijk, sterk en qua prijs/kwaliteit super. In tegenstelling tot transportbedrijven rijden wij langer met onze MAN-wagens. De MAN trekkers hebben ons in al die jaren nog nooit onverwachts in de steek gelaten. Het merk is dermate sterk dat regulier onderhoud ons altijd op de weg weet te houden. Hierdoor ervaren wij dus enorme kwaliteit bij dit MAN.”

Wat zijn gebaseerd op uw ervaringen uit de praktijk de grootste voordelen van MAN?

“De kwaliteit en service van de dienstverlening! Én de nieuwe generatie MAN trekkers natuurlijk: dit is een geweldige werkplek voor onze chauffeurs met alle gemakken van dien. Hierdoor rijden onze chauffeurs met veel plezier naar onze klanten om deze snel te beleveren.”

Waar bent u het meest tevreden over als het gaat om de service van uw MAN dealer?

“De snelheid: indien nodig leveren wij onze klanten binnen 1 uur grote en kleine orders. Dit past heel goed bij de kwaliteiten van MAN: mocht er een probleem zijn, dan zorgt de dealer ook altijd dat we met enkele uren of uiterlijk binnen 24 uur weer rijdend zijn. Het altijd willen oplossen voor de klant, dat zit heel diep bij zowel MAN als VAN RAAK!”

Met dank aan MANA Bedrijfswagens, onze persoonlijke en regionale partner voor professionele transportmiddelen!

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.