Net één grote familie

Net één grote familie
19 mrt 2021

“Waarom doe je zaken met VAN RAAK?”

“Het is net familie” hoor ik regelmatig terug van klanten op de vraag: “Waarom doe je zaken met VAN RAAK?”. Kernwaarden die bij familie zo belangrijk zijn, zitten vaak ook in het DNA van die bevlogen ondernemer: in een langdurige relatie op elkaar kunnen rekenen, afspraken nakomen en samen een oplossing zoeken voor wat op ons pad komt. Alles staat bij VAN RAAK in het teken van continuïteit en transparantie.

Goed rentmeesterschap

Sinds ik als 4e generatie in 2009 met mijn compagnon Henk van Grinsven het stokje heb mogen overnemen binnen ons familiebedrijf, dien ik met al mijn kunnen dit rentmeesterschap. Voorop staan bij mij snel schakelen, zorgen dat de klant altijd verder kan, winst als gezond resultaat van eerlijk zakendoen is én dat onze mensen zich persoonlijk betrokken voelen bij úw zaak. Ook onze vaste chauffeurs spelen hier, als herkenbare vertrouweling van de “familie”, een grote rol in.

Het is inderdaad net familie, onze mensen en al onze relaties. Van elkaar oprecht belangrijk vinden en willen weten hoe het gaat en wat ieder drijft. Zo blijven we nog jarenlang als familie op elkaar bouwen!

Hartelijke groet,

Rutger van Raak, eigenaar VAN RAAK GROEP

Benieuwd hoe u als familiebedrijf snel over materiaal kunt beschikken?

Wij luisteren naar uw wensen als ondernemer en sparren graag met u over de voordelen die wij elkaar te bieden hebben. Neem contact op met de vestiging in uw regio voor een persoonlijk advies:

VAN RAAK STAAL Tilburg T 013 – 46 56 910
VAN RAAK STAAL Oss T 0412 – 65 30 20
VAN RAAK STAAL Duiven T 088 – 50 09 100
VAN RAAK STAAL Roermond T 0475 – 32 46 43
JANSSEN STAAL Asten T 0493 – 69 82 90
VAN RAAK STAINLESS Wijchen T 024 – 20 01 960

 

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.