Martin Suijker nieuwe Algemeen Directeur VAN RAAK GROEP

Martin Suijker nieuwe Algemeen Directeur VAN RAAK GROEP
29 okt 2020

Martin Suijker nieuwe Algemeen Directeur VAN RAAK GROEP

TILBURG, 29 oktober 2020 – Martin Suijker (51) wordt de nieuwe Algemeen Directeur van VAN RAAK GROEP. Hij volgt vanaf 1 januari 2021 Henk van Grinsven op, onder wiens leiding het bedrijf de afgelopen 16 jaar is uitgegroeid van 2 naar inmiddels 6 regionale vestigingen. Samen met Rutger van Raak zet Van Grinsven als directie een stap opzij. Martin Suijker krijgt de opdracht om nieuwe impulsen te geven aan de ontzorging in staal, rvs en aluminium en verdere groei van de groep te realiseren.

Verbindingen tussen mensen bouwen

Martin is meer dan 25 jaar actief in de B2B, bij onder andere De Stiho Groep en Bouwmaat. Hij heeft resultaten geboekt op het gebied van expansie, omnichannel en business development door een focus op de behoefte van de klant.
Martin verheugt zich op de nieuwe uitdaging bij VAN RAAK GROEP: “Het is een warm familiebedrijf waar continuïteit boven winstmaximalisatie staat. De ambities en kernwaarden van VAN RAAK GROEP staan heel dicht bij mijn eigen persoonlijkheid”.

Een geweldige stap vooruit

“Martin Suijker heeft een schat aan ervaring opgedaan, die zeer van pas komt in zijn nieuwe rol als directeur bij VAN RAAK GROEP. Onze organisatie is volop in beweging en Suijkers deskundigheid en gedrevenheid zijn hierbij zeer welkom. Ik heb er alle vertrouwen in dat Martin samen met onze vestigingsmanagers en het management team nieuwe dimensies geeft aan onze toegewijde klantbenadering”, aldus Henk van Grinsven. Met Rutger van Raak, die als beheerder van strategische relaties actief is, blijft Van Grinsven eigenaar van VAN RAAK GROEP.

VAN RAAK GROEP

Noot voor de redactie

Voor nadere informatie over dit bericht kunt u contact opnemen met Jean-Paul van de Wiel, Marketing Manager, T 013 – 465 69 26, M 06 – 5333 5690 E jpvandewiel@vanraakstaal.nl.

Een hoge resolutie afbeelding voor uw berichtgeving kunt hier downloaden.

Over VAN RAAK GROEP

De VAN RAAK GROEP combineert inkoopkracht van inmiddels 6 vestigingen met de wil de leverancier te zijn die het dichtst bij haar klanten staat. VAN RAAK STAAL in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond en Asten (Richard Janssen Staal) zijn klantgerichte, voorraadhoudende groothandelaren in staal, rvs en aluminium. Vanaf januari 2020 is VAN RAAK STAINLESS in Wijchen actief als onze gespecialiseerde vestiging voor roestvast staal.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.