Life is a game? Opfriscursus BHV

Life is a game? Opfriscursus BHV
06 dec 2022

Life is a game?

Soms wel, maar je kunt ook pech hebben en dan is ‘game over’. Om deze reden hebben onze nieuwe en bestaande BHV’ers een jaarlijkse – opfris – cursus gevolgd van FAF Training. Een training vol praktijkvoorbeelden zoals u kunt zien. Dus dank aan alle deelnemers. Jullie dragen bij aan onze bedrijfshulpverlening!

Waarom een BHV-cursus?

Als werkgever zijn wij verantwoordelijk voor ons personeel. Onze mensen zijn ons het meest kostbaar. Hier zijn we dus zuinig op. Het is dan ook van het grootste belang om te zorgen voor de veiligheid van de werkomgeving. Dat doen we samen en met behulp van een erkend opleidingsinstituut van het NIBHV.

Verantwoord leren handelen bij calamiteiten

Net als elke andere organisatie is VAN RAAK GROEP verplicht om bedrijfshulpverleners in dienst te hebben. Als er een incident bij ons plaatsvindt, bieden onze BHV’ers hulp. Zij zijn in staat om eerste hulp te verlenen bij ongevallen, kunnen brand beperken en bestrijden en beperken de gevolgen van ongevallen. In noodsituaties alarmeren en evacueren zij alle werknemers en bezoekers in het bedrijf. Hoeveel BHV’ers er op de werkvloer aanwezig moeten zijn is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte van het gebouw, het aantal aanwezigen en de ernst van de restrisico’s. Tijdens de BHV-cursus leren onze BHV’ers om verantwoord te handelen bij calamiteiten.

U ziet, wij zijn en blijven uw veilige partner in uw regio!

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.