Klanten willen geen voorraad, maar werkkapitaal!

Klanten willen geen voorraad, maar werkkapitaal!
10 feb 2021

“Onze klanten willen geen dure voorraad materiaal, maar werkkapitaal!”

“Klanten vertellen mij steeds vaker dat ze geen dure, onnodige voorraad neer willen leggen. Logisch ook, als ondernemer ben je zuinig op je werkkapitaal”, aldus Rutger van Raak, eigenaar van VAN RAAK GROEP. “Snel schakelen als er behoeftes bij klanten spelen en dan een juiste partner om de hoek hebben zitten, waarbij je dagelijks uit diens voorraad kunt putten. Dat is precies waar wij met onze ‘high mix/low volume’ strategie op inspelen”.

Dagelijks kleine, diverse leveringen uit het grote magazijn van VAN RAAK

“Een enorm breed en diep assortiment in stalen, roestvast stalen en aluminium kokers, buizen, profielen, staf en (traan)platen staat garant voor een optimale beschikbaarheid voor onze klanten”, geeft Rutger aan. “Onze relaties plaatsen in toenemende mate repeterende – veelal kleine, diverse – bestellingen. Steeds voldoende voor het volgende project, zodat er geen onnodige opslag is. En dat scheelt niet alleen magazijnruimte, maar zorgt er ook voor dat de euro’s niet in voorraad gaan zitten. Ik heb altijd geleerd dat een gezonde hoeveelheid werkkapitaal essentieel is om succesvol te blijven ondernemen”.

Benieuwd hoe u ook uw werkkapitaal goed op peil houdt?

Wij luisteren naar uw wensen als ondernemer en sparren graag met u over de voordelen die wij elkaar te bieden hebben. Neem contact op met de vestiging in uw regio voor een persoonlijk advies:

VAN RAAK STAAL Tilburg T 013 – 46 56 910
VAN RAAK STAAL Oss T 0412 – 65 30 20
VAN RAAK STAAL Duiven T 088 – 50 09 100
VAN RAAK STAAL Roermond T 0475 – 32 46 43
JANSSEN STAAL Asten T 0493 – 69 82 90
VAN RAAK STAINLESS Wijchen T 024 – 20 01 960

 

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.