Geen stilstand van uw productieproces door 1 uur spoedlevering

Geen stilstand van uw productieproces door 1 uur spoedlevering
12 mrt 2021

“Help, ik heb nú materiaal nodig om niet vast te lopen!”

Ondanks uw zorgvuldige planning of gewoon pech loopt u wel eens tegen onvoorziene situaties aan. “Waar gewerkt wordt vallen spaanders”, hoor ik u zeggen en ik ken inmiddels de nodige anekdotes. Uw klant wilt op de valreep nog een extra toevoeging aan de order die morgen door u opgeleverd dient te worden: net een paar stalen kokers te kort … Of een storing in uw procesinstallatie, u heeft direct een specifieke rvs buis nodig voor een spoedreparatie, stilstand kan écht niet … U wilt niet vast lopen en dus heeft u super snel materiaal nodig.

Ontzorgen bij onvoorziene situaties

Als makers, ondernemers, vakmensen staan u en ik continu in oplossingsmodus. In geval van een acute materiaalbehoefte beschikt VAN RAAK over een enorm voorraadassortiment staal, roestvast staal en aluminium. Met spoed te overbruggen factoren: afstand tot uw hotspot en bovenal tijd. Oplossing: voor onze relaties leveren wij met onze Staalexpress binnen 1 uur staal, rvs en aluminium als de nood hoog is. Op elk van onze 6 vestigingen staat een Toyota Hilux pick-up paraat inclusief 6 meter lange aanhangwagen. Speciaal in het leven geroepen voor uw onvoorziene situaties. En we hebben of bedenken samen nog meer oplossingen om u snel uit de brand te helpen, zodat u door kunt gaan.

Hartelijke groet,

Rutger van Raak, eigenaar VAN RAAK GROEP

Benieuwd hoe u ook snel over materiaal kunt beschikken?

Wij luisteren naar uw wensen als ondernemer en sparren graag met u over de voordelen die wij elkaar te bieden hebben. Neem contact op met de vestiging in uw regio voor een persoonlijk advies:

VAN RAAK STAAL Tilburg T 013 – 46 56 910
VAN RAAK STAAL Oss T 0412 – 65 30 20
VAN RAAK STAAL Duiven T 088 – 50 09 100
VAN RAAK STAAL Roermond T 0475 – 32 46 43
JANSSEN STAAL Asten T 0493 – 69 82 90
VAN RAAK STAINLESS Wijchen T 024 – 20 01 960

 

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.