Even een ‘levering’ in de buurt bij Kinderopvang De Koningsbeer voor het thema Verkeer

Even een ‘levering’ in de buurt bij Kinderopvang De Koningsbeer voor het thema Verkeer
15 jun 2023

‘Pa, ben jij volgende week toevallig in de buurt om even langs te komen voor het thema Verkeer bij de kinderopvang?’

Deze vraag kreeg onze chauffeur Jan Oomen van zijn dochter Anja die werkzaam is bij Kinderopvang De Koningsbeer in Gilze. Hier hoefde Jan natuurlijk niet lang over na te denken. Hij bezorgt namelijk dagelijks met zijn vrachtwagen staal, rvs en aluminium aan de klanten van  Van Raak Staal Tilburg in de regio. Het voordeel van dichtbij zijn, in dit geval ook voor de kinderen van de kinderopvang. Alleen nog wel vragen aan de collega’s van de Planning in Tilburg of deze bijzondere ‘levering’ tussendoor kan en mag? Geen probleem gelukkig en alle medewerking om hier een steentje aan bij te dragen.

Fonkelende oogjes als je in een echte vrachtwagen mag zitten

“Het thema Verkeer is zeer belangrijk voor groot en klein. En als er dan een echte vrachtwagen langskomt waar we in mogen zitten, dan gaan de oogjes van de kinderen fonkelen”, aldus dochter Anja. Naast het bieden van kwalitatief goede kinderopvang, ziet De Koningsbeer zichzelf als medeopvoeder naast de hoofdopvoeder: de ouders. Vanuit deze gedachte worden kinderen begeleid in het opgroeien en door de pedagogisch medewerkers gestimuleerd in hun ontwikkeling. Veiligheid en vertrouwen zijn de basisbegrippen waar het de opvang betreft, net als samenwerking met de ouders. Verkeer is één van de thema’s die geïntegreerd zijn in het opvangprogramma.

Het thema verkeer is zeer belangrijk voor groot en klein

En ook voor Jan een splinternieuwe MAN TGS truck

Voor Jan was het sowieso al een bijzondere dag, want hij maakte de eerste kilometers in zijn splinternieuwe MAN TGS truck. Uiteraard uitgerust met een autoloskraan om materiaal op de centimeter nauwkeurig bij klanten te kunnen lossen. De nieuwe MAN vrachtwagen voldoet aan de meest milieuvriendelijke emissienorm die nu beschikbaar is, de Euro 6d. Doordat het gewicht van de motor lichter is dan die van zijn voorganger, is ook het laadvermogen verhoogd. Dus zowel op milieuvlak als capaciteit een mooie stap vooruit en toekomstbestendig. Jan is blij met zijn nieuwe chauffeurswerkplek: een veelzijdige truck en alleskunner die uitzonderlijk flexibel is op industrieel terrein, snelweg, regionaal verkeer en ook op buitenwegen en -paden. Kortom, klaar om weer veel klanten op een veilige manier snel en dagelijks te voorzien van hun staal, rvs en aluminium.

Wij zijn ook uw maatschappelijk betrokken partner die haar steentje probeert bij te dragen in uw buurt!

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.