Driemanschap van eigenaren, een nieuwe stap in onze groei

Driemanschap van eigenaren, een nieuwe stap in onze groei
02 jan 2023

Een nieuw jaar, een nieuwe stap in de groei van Van Raak Groep

We zijn blij en trots te kunnen melden dat Martin Suijker is toegetreden als derde aandeelhouder van de Van Raak Groep, naast Henk van Grinsven en Rutger van Raak. Hiermee zetten we een nieuwe stap in onze ambitie binnen de Van Raak Groep. Vanuit krachtig ondernemerschap bouwen we ons bedrijf uit tot dé regionale servicegroothandel in staal, RVS en aluminium.

Martin Suijker: “Voor ondernemers, door ondernemers”

“De afgelopen jaren heb ik al ervaren dat aandeelhouderschap een extra verdieping geeft in de relatie met zowel klanten als leveranciers. Voor ondernemers, door ondernemers, dat geeft nog meer persoonlijke verbinding. Ik ben blij met de kans om de rollen van Algemeen Directeur en Aandeelhouder te combineren en zo mijn ondernemerschap te benadrukken. En niet onbelangrijk, ook vanuit medewerkers krijg ik zeer positieve feedback op deze stap. Vanwege het vertrouwen in de organisatie dat hieruit spreekt en vanwege het commitment voor de lange termijn dat ik hiermee afgeef”, aldus Martin Suijker.

Ieder zijn eigen kracht en expertise

De drie aandeelhouders dragen ieder vanuit eigen kracht en expertise bij. Martin Suijker als Algemeen Directeur, Henk van Grinsven als lid van de Raad van Commissarissen en Rutger van Raak als Loyalty Manager. Samen hebben we het volste vertrouwen in onze aanpak van persoonlijk en dichtbij samengevoegd met ons logistieke kracht in fijnmazige distributie.

Onze ambitie: alle maakbedrijven in Nederland toegang geven tot onze formule

De afgelopen twee jaar hebben we al flink geïnvesteerd onze organisatie. De commerciële en logistieke teams zijn uitgebreid en er is een servicekantoor met centrale diensten neergezet. Voor de medewerkers is er een eigen Van Raak Academy opgezet. En last-but-not-least wordt er momenteel hard gewerkt aan de opening van een zevende vestiging: Van Raak Staal Barneveld. Met het uitbreiden van het aandeelhouderschap committeren we ons om de komende jaren verder te bouwen aan onze ambitie: alle maakbedrijven in Nederland toegang te geven tot de kracht van onze formule.

Van Raak Groep, de partner voor ondernemende makers en gebruikers van staal!

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.