Dag van de Vrachtwagenchauffeur 14 december 2023

Dag van de Vrachtwagenchauffeur 14 december 2023
15 dec 2023

Puck rijdt een dag mee met chauffeur Jan

“14 December …. dé dag van de vrachtwagenchauffeur! Dit jaar sprong ik extra vroeg uit de veren en greep ik deze dag aan om nog meer te weten te komen over de chauffeursrol binnen de VAN RAAK GROEP. De veiligheidsschoenen aan, warme VAN RAAK-muts op en een hele dag mee met Jan Oomen. Heel wat anders dan de HR Adviseur die ik dagdagelijks bij VAN RAAK ben. Geweldig om te ervaren hoe Jan en al onze andere gewaardeerde chauffeurs dagelijks de grote zware bundels staal, met behulp van de autolaadkraan netjes bij onze klanten leveren”,  aldus een enthousiaste Puck Hoendervangers-Backx.

Met 16 ton staal rijden, dat vereist vakmanschap van de chauffeur

“Je rijdt niet zomaar met een vrachtwagen, maar met 16 ton staal, rvs en aluminium achter je. Dit vraagt extra vakbekwaamheid en oplettendheid in het drukke verkeer, waar niet iedereen bij stil staat”, betoogt Puck. “Eenmaal bij de klant aangekomen is het vaak manoeuvrerend in allerlei uitdagende posities om het materiaal zorgvuldig op de gewenste plek te leggen. Een dankbare taak want dat scheelt onze klanten een hoop tijd. En door naar het volgende adres. Wat een toffe en leerzame dag!”.

Onze chauffeurs bezorgen iedere dag materiaal in uw regio

Klantgemak door onze chauffeurs met eigen wagens met een loskraan

Iedere VAN RAAK-vestiging in uw regio maakt het voor klanten gemakkelijk om hun materiaal te lossen door gebruik te maken van vrachtwagens met een loskraan en eigen chauffeurs. Dit betekent dat onze klanten niet hoeven te investeren in een loskraan of zich zorgen hoeven te maken over het laden en lossen van het materiaal. Bovendien kunt u als klant van VAN RAAK rekenen op een snelle en betrouwbare levering van het materiaal, omdat onze chauffeurs bekend zijn met de routes en uw loslocatie. Onze chauffeurs staan altijd klaar om te helpen en eventuele vragen te beantwoorden, zodat u kunt rekenen op een goede, persoonlijke service en ondersteuning.

Over de Dag van de Vrachtwagenchauffeur

Op de Dag van de Vrachtwagenchauffeur bedanken wij de hardwerkende Nederlandse vrachtwagenchauffeurs voor hun bijdrage aan de economie. Deze dag wordt jaarlijks op de tweede donderdag van december gevierd. Een dag waarop bedrijven en organisaties hun waardering tonen voor de chauffeurs met verschillende activiteiten en attenties. Een dag om stil te staan bij de uitdagingen die chauffeurs dagelijks tegenkomen, zoals lange werkdagen, verkeersopstoppingen en ongunstige weersomstandigheden. Alle chauffeurs: dank voor jullie inzet en toewijding!

U ziet, onze chauffeurs zijn ook uw professioneel partner. Maak gebruik van hun kennis en expertise, zij lossen uw materiaal feilloos op de plek die u wenst.

#DVC2023

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.