Uit Business In Barneveld: ‘IJzersterke formule verovert Barneveldse markt’

Uit Business In Barneveld: ‘IJzersterke formule verovert Barneveldse markt’
19 sep 2023

‘IJzersterke formule verovert Barneveldse markt’

Deze kop prijkt op de cover van het magazine Business In Barneveld over onze jongste vestiging. ‘VAN RAAK STAAL, een bruisend Brabants familiebedrijf, heeft met veel enthousiasme een zevende vestiging geopend in Harselaar, Barneveld. Sinds de verhuizing eerder dit jaar, hebben ze reeds een indrukwekkende 500 ton aan stalen materialen in hun magazijn aan de Nijverheidsweg opgeslagen.’

Persoonlijk contact als succes

Vestigingsmanager Niels Hardeman zegt vol trots: ‘Het succes achter de groei van het familiebedrijf dat in 1968 in Tilburg het levenslicht zag? Persoonlijk contact. Met al onze klanten. Van groot tot klein. Door met onze klanten in gesprek te zijn, leren we de ondernemer achter de order kennen. Hierdoor weten we wat ze nodig hebben en kunnen we daar onze voorraad op afstemmen. Efficiënt én persoonlijk. Dat zit in het dna van dit bedrijf.’

Snel staal bij de klant met eigen vrachtwagens en de StaalExpress

Net als de andere vestigingen werkt VAN RAAK STAAL in Barneveld met een StaalExpress: een service waarmee kleinere bestellingen snel bij de klant worden bezorgd. Alle vrachtwagens en de StaalExpress van VAN RAAK STAAL zijn uitgerust met een loskraan. ‘Onze eigen chauffeurs kunnen hier zonder hulp mee lossen, wat onze klanten enorm veel gemak en tijdwinst oplevert.”

Het succes achter ons familiebedrijf? Persoonlijk contact met klanten

Flexibel magazijn voor klanten levert gemak en tijdwinst op

De regionale staalpartner biedt een breed scala aan staalproducten en een flexibel magazijn voor hun klanten. “We zijn een leverancier waar je alles kunt kopen,” zegt Niels Hardeman, de vestigingsmanager. Ondanks uitdagingen zoals stijgende staalprijzen en de stikstofcrisis, blijft het bedrijf groeien dankzij hun toewijding aan langdurige partnerschappen en uitstekende klantenservice. “We kijken altijd naar wat op de lange termijn het beste is voor een gezonde samenwerking en voor de continuïteit van onze klanten.”

Lees meer over Niels en zijn team op BusinessinBarneveld.nl en neem contact met ons op voor al uw vragen over staal, RVS en aluminium: bel 0342 – 76 08 00 of mail verkoopbarneveld@vanraakstaal.nl.

Wij zijn ook uw regionale partner voor staal, RVS en aluminium in Midden-Nederland!

VAN RAAK STAAL Tilburg
VAN RAAK STAAL Oss
VAN RAAK STAAL Duiven
VAN RAAK STAAL Barneveld
VAN RAAK STAAL Roermond
JANSSEN STAAL Asten
VAN RAAK STAINLESS Wijchen

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.