Vacature Magazijnmedewerker Duiven

Vacature Magazijnmedewerker Duiven
29 okt 2019

Ben jij een echte aanpakker, die enthousiast en gemotiveerd is en ben je op zoek naar een uitdagende en zeer afwisselende functie als Magazijnmedewerker? Dan heeft VAN RAAK STAAL de baan voor jou!

Vanwege onze sterke groei zijn wij per direct voor onze vestiging in Duiven op zoek naar een fulltime:

Flexibele Magazijnmedewerker Duiven

die van aanpakken weet

 

De functie

Jouw werk bestaat uit het verzamelen van orders met behulp van een heftruck en bovenloopkraan, het helpen van balie- en afhaalklanten, het zagen van materialen op maat, het laden en lossen van vrachtwagens en het controleren van inkomende en uitgaande goederen.

 

Jouw profiel

Wij verwachten dat je van aanpakken weet en dat je goed zelfstandig en in teamverband kunt werken. Je hebt een flexibele en klantgerichte werkinstelling en geen 9 tot 5 mentaliteit. Je hebt een technisch MBO werk- en denkniveau.
Je bent woonachtig in de omgeving van Duiven en in het bezit van een rijbewijs en een auto, dit in verband met mogelijke werkzaamheden in andere vestigingen.

 

Wij bieden

Een uitdagende baan van 40 uur in een enthousiast team. Er zijn volop mogelijkheden tot ontwikkeling. Het salaris zal op basis van kennis en ervaring worden vastgesteld.

Heb je vragen en/of wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jan Willem Brouwer T 06 2290 7732.

 

Je reactie

Je kunt je schriftelijke sollicitatie met cv binnen 14 dagen per e-mail richten aan Jan Willem Brouwer: jwbrouwer@vanraakstaal.nl.

VAN RAAK STAAL Duiven B.V.
Segment 16-18
6921 RH Duiven

VAN RAAK STAAL Duiven is een regionale groothandel in staal en RVS. Met een enthousiast succesvol klein team zijn we actief in de regio Midden- en Oost-Nederland. We zijn onderdeel van de VAN RAAK GROEP, die bestaat uit 5 groothandelsbedrijven in staal en non-ferro materialen. Dagelijks bezorgen en lossen wij met eigen transport bestellingen bij onze klanten. Bij spoed binnen één uur met onze StaalExpress. Onze klanten kunnen hun materiaal ook zelf afhalen in Tilburg, Oss, Duiven, Roermond en Asten. Kortom, wij zijn een dynamische, sterk groeiende en klantgerichte organisatie.

Delen met uw netwerk:

 

Comments are closed.